Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

El Frame Film Festival arriba els dies 23 i 24 de setembre a Sant Jaume d’Enveja

septiembre 14, 2022 admin Comments Off

El públic del festival de curtmetratges itinerant podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final.

El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que els dies 23 i 24 de setembre, al vespre, arribarà a Sant Jaume d’Enveja concretament a l’Auditori municipla i amb entrada gratuïta. L’objectiu principal d’aquest festival és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai on puguin donar a conèixer els seus treballs.

En el Frame Film Festival el públic tindrà un paper determinant, ja que podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis Talent Frame.

Fase classificatòria i fase final

El festival consta de dues fases: la fase classificatòria i la fase final. La fase classificatòria se celebra als diferents municipis de la demarcació de Tarragona que participen al Frame. L’organització va activar una convocatòria i va obrir un període d’inscripció per a cada municipi col·laborador. La fase de selecció se celebra entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits, l’organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població. Els curtmetratges es poden inscriure en tots els festivals de la fase classificatòria, però només tenen opció de premi en un d’ells. Si un curt rep la màxima votació del públic, en els següents festivals ja no podrà participar.

En aquesta primera edició la programació de la fase classificatòria és la següent:

18 i 19 de juny – Montbrió del Camp
8 i 9 de juliol – L’Arboç
27 i 28 d’agost – Cabra del Camp
10 i 11 de setembre – Castellvell del Camp
16 i 17 de setembre – La Canonja
23 i 24 de setembre – Sant Jaume d’Enveja
5 i 6 de novembre – Albinyana
12 i 13 de novembre – Ascó
25 i 26 de novembre – Alcanar

A la fase final accediran tots els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria i optaran als ‘Premis Talent Frame’ atorgat per un jurat format per professionals del sector audiovisual. La cloenda del circuit i la Gala de lliurament dels Premis Talent Frame se celebrarà al mes de desembre.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad