Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

L’Ajuntament de Sant Jaume aprova un conveni de col·laboració amb el Club Joventut Esportiva Terrassa i el Virolai Esportiu Club de Barcelona

agosto 31, 2021 admin Comments Off

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat en Junta de Govern Local un conveni de col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Joventut Esportiva Terrassa i l’entitat Virolai Esport Club de Barcelona.
El conveni permet que més de 150 joves esportistes puguin utilitzar el poliesportiu municipal durant l’estada d’estiu que porten a terme durant la primera i segona quinzena de setembre, respectivament, al nostre municipi.
L’Ajuntament cedeix les seues instal·lacions esportives i les entitats promocionaran l’esport a Sant Jaume d’Enveja, a més de les seues instal·lacions, el seu nom i la seua imatge mitjançant tots els seus recursos de comunicació.
La iniciativa fomenta la pràctica de l’esport i ajuda a la reactivació econòmica de les petites i mitjanes empreses locals. A més d’esdevenir una acció de promoció turístic-esportiva important. Evidentment, sempre donant compliment a tota la normativa sanitària vigent.
La situació sanitària també ha estat un dels motius pel qual l’Ajuntament ha cregut important cedir de manera gratuïta les seves instal·lacions. L’esport també passa un moment complicat i ens hem d’implicar totes i tots.
Roger Masià, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja té molt clar que “l’esport va molt més enllà d’una activitat física. L’esport també són valors, respecte, disciplina, i tot això també s’adquireix fent sortides, estades, turisme familiar, etc. Unes bones instal·lacions esportives et permeten que entitats de fora del territori puguin organitzar activitats esportives d’estiu al poble. Això millora l’activitat econòmica de les empreses turístiques i de serveis del municipi a més d’esdevenir una promoció turística important en participar també els familiars dels esportistes. La situació sanitària també està afectant la pràctica normal de l’esport. Hem de ser valents, hem de treballar més. Hem de ser-hi”.

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad