Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Recomanacions del Pla de Mobilitat per a La cursa del Pont

noviembre 11, 2021 admin Comments Off

Descripció i recomanacions del Pla de Mobilitat per accedir i sortir del Nucli Urbà de Sant Jaume d’Enveja el dia 14 de novembre de 2021 entre les 9:00h i les 12:30h en motiu de La cursa del Pont.
Per tal de facilitar l’accés i sortida del poble als conductors de vehicles, donem les següents recomanacions:
El recorregut de la cursa està marcat amb una línia contínua vermella.
En tot el recorregut de la cursa, no estarà permès que hi accedeixi cap vehicle i tampoc que n’hi hagi cap d’estacionat. Només es podrà creuar en les cruïlles establertes com a Pas Alternatiu, regulades per un agent de la Policia Local.
Per tal d’orientar-nos geogràficament, dividirem el poble en dos zones:
Zona Oest (del C/ Major a l’antic camp de futbol) i Zona Est (del C/ Major fins al Puó).
Per entrar a la Zona Oest: es recomana fer-ho per l’Av. Balada o pel Passeig del Delta (nou carrer de l’antic camp de futbol).
Per entrar a la Zona Est: es recomana fer-ho per la Cruïlla del C/ Montserrat i C/ Major, on hi haurà Pas Alternatiu regulat per un agent de Policia Local que permetrà entrar pel C/ València. També es podrà accedir pel Pont de la Pallarassa, circulant pel C/ Llevant (paral·lel al canal).
Per sortir de la Zona Est: es podrà fer pel C/ Caserna i C/ Sant Joan cap a la rotonda de “lo Passador” on hi haurà Pas Alternatiu a la cruïlla del C/ Caserna amb Av. Catalunya (Casal) i a la rotonda de “lo Passador”, o pel Pont de la Pallarassa on també hi haurà Pas Alternatiu, circulant pel C/ Llevant (paral·lel al canal).


Tram d’afectació – Recorregut de la Cursa:
Inici: Pont Lo Passador, Passeig Fluvial, C/ Sant Ferran, Av. Catalunya, C/ Joaquim Arques, Av. Illa de Buda, C/ Major, Av de l’Ebre, Pont Lo Passador.
Per tal de preservar la seguretat dels participants de la cursa i garantir que es pugui celebrar en total normalitat, es prega als conductors que respectin les indicacions dels agents de La Policia Local i dels Voluntaris de Protecció Civil habilitats, agraint la seva col·laboració i demanant-los disculpes per les molèsties ocasionades.


Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja
Policia Local – Prefectura


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad