Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Torna la Milla Urbana Jeroni Juan a Sant Jaume d’Enveja

septiembre 15, 2021 admin Comments Off

Aquest dissabte, Sant Jaume iniciava les Jornades Esportives del municipi amb el Memorial J. Luís Casanova de futbol aleví pel matí i la Milla Urbana Jeroni Juan per la tarda.

A més de la tradicional cursa, la Unió Atlètica Montsià va organitzar una jornada lúdic esportiva per què els més menuts poguessin descobrir disciplines esportives com el salt de perxa i les curses de velocitat i tanques.

Es tracta d’un esdeveniment benèfic, ja que tots els beneficis de la jornada van a parar a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Rogelio Masià, regidor d’Esports de Sant Jaume d’Enveja, va destacar, sobretot, la importància de recuperar les activitats esportives un cop la pandèmia va millorant: “Tornar a nàixer en el món de l’esport perquè estàvem parats a causa de la Còvid. Ara, recuperem la vida esportiva i tornem a sortir al carrer. És molt important fer esport”.

Els guanyadors de la prova van ser Adelina Daraban i Arnau Blanch i hi van participar un total de 65 persones en diverses categories.

Aquest ha estat el primer cap de setmana de les Jornades Esportives que organitza la regidoria d’esports del municipi. De l’11 de setembre al 24 d’octubre, l’ajuntament, amb la col·laboració d’algunes entitats esportives locals han organitzat diferents activitats i esdeveniments esportius, per tal de fomentar la pràctica d’esport al municipi.

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad