Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

VII Gala de l’Esport de Sant Jaume d’Enveja

noviembre 11, 2021 admin Comments Off

Una gala on el jove esportista Pau Vidal Panisello del Club Olympic Kushin Kai va estar guardonat com a millor esportista de l’any.

A més, també es va guardonar amb el Premi als Valors el conjunt benjamí del Club Rítmica Sant Jaume format per Abril Hernández, Leire Tomàs, Júlia Mellinas, Júlia Masià i Maria Pujol.

El guardó al millor entrenador se’l va endur Juan Antonio Flores Ballester de la U. E. Sant Jaume.

Finalment, el reconeixement a l’esportista jubilat va estar per a Francisco Rullo Monllaó, futbolista i entrenador en diferents equips del Sant Jaume.

A l’acte, que es va celebrar el passat dissabte a l’Auditori municipal, també es va reconèixer a les entitats esportives del municipi amb una menció especial per a les tres entitats que han començat enguany la seva activitat a Sant Jaume, com són el Club d’Atletisme, el Club Tennis Raket i el Club Feel Dance.

També van rebre una menció especial els esportistes de Sant Jaume que realitzen la seva trajectòria esportiva fora del municipi com són Laura Tomàs Navarro, jugadora de futbol femení, Gerard Gonell Tomàs, tirador d’esgrima, i Gerard Zaragoza Mulet, entrenador de futbol.

Així mateix, es va homenatjar a dos dels forjadors de l’esport a Sant Jaume com són Ramiro Escuin Gascón, mestre i impulsor de l’esport escolar al municipi i José Luís Navarro Juan, mestre i també gran impulsor de diferents esports al poble.

Podeu veure la gala completa al següent enllaç https://youtu.be/phx4_zokow4

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/santjaume.itebre.com/httpdocs/wp-content/plugins/adapta-rgpd/lib/vendor/Mustache/Tokenizer.php on line 110
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad